Bezoekers beleven de gastvrijheid van Giethoorn tijdens hét smakelijke en muzikale theateruitje van deze zomer.

Theaterspektakel Fanfare bestaat uit een smakelijk driegangendiner én een muzikale voorstelling in het pittoreske Giethoorn. Een avondvullende belevenis. Het diner is dan ook bij de prijs inbegrepen.

Bezoekers worden ontvangen in 7 verschillende Gieterse restaurants.
Deze 7 deelnemende restaurants hebben speciaal voor deze gelegenheid gezamenlijk een smakelijk menu samengesteld. De ingrediënten worden gezamenlijk ingekocht en op dezelfde manier met zorg voor u bereid. Bezoekers genieten dus in elk restaurant van hetzelfde driegangenmenu. In de week voorafgaand aan de voorstelling worden bezoekers per e-mail geïnformeerd in welk restaurant zij verwacht worden. Keuze voor restaurant is hier vanuit praktische overwegingen niet mogelijk. Daarbij is het idee ook dat u elkaar “in de geest van Fanfare” ontmoet en samenkomt om met vele anderen gezamenlijk te genieten van een heerlijk diner.

“Muziek en eten zijn verbindende factoren”

Wilt u met vrienden of relaties deze voorstelling bezoeken en ook samen dineren? Dan kan dit door alle tickets in 1x te reserveren. Met meerdere reserveringen kunnen wij niet garanderen dat u in hetzelfde restaurant wordt ingedeeld. Tijdens de voorstelling is er vrije keuze van zitplaats dus daar kunt u elkaar weer treffen. Wilt u later toch nog graag tickets bijboeken dan kan dit door die tickets te boeken op hetzelfde e-mailadres/account waarop eerder geboekt is.

“Om verder te komen in het leven, is het vaak genoeg om glimlachend over je eigen schaduw heen te stappen.
Of beter: te marcheren, samen in de fanfare.”

De restaurants die u welkom heten zijn:
Restaurant De GrachthofRestaurant De RietstulpRestaurant Hollands VenetiëGrandcafé FanfareSmit GiethoornDe Witte Hoeve en Restaurant 141

Te zien in Giethoorn

Tickets reserveren doet u online of bel ons op 0521 514004

(€3,75 reserveringskosten bij telefonische boekingen)