SPONSORING

Theaterspektakel Fanfare

“Om verder te komen in het leven, is het vaak genoeg om
glimlachend over je eigen schaduw heen te stappen.
Of beter: te marcheren, samen in de fanfare “

Fanfare

herleeft in Giethoorn

Op een unieke buitenlocatie in Giethoorn is komende zomer het theaterspektakel Fanfare te zien. De muzikale voorstelling is geïnspireerd op de gelijknamige film van Bert Haanstra. Het wordt een complete avond uit inclusief een driegangendiner. Theaterspektakel Fanfare wordt opgevoerd van 21 juni t/m 15 juli.

Het is dit jaar precies 65 jaar geleden dat de film Fanfare uitkwam. Met 2,6 miljoen bioscoopbezoekers is de film Fanfare nog altijd een van de succesvolste Nederlandse bioscoopfilms allertijden. Theaterspektakel Fanfare vertelt het verhaal over Fanfare Kunst & Vriendschap, 65 jaar later. Zal de geschiedenis zich herhalen?

Aan de rand van het dorp wordt een theater opgebouwd waarbij de pittoreske omgeving met grachten, slootjes, bruggen en riet gedekte daken letterlijk het decor vormen. Het muzikale theaterspektakel vertelt een nieuw verhaal maar met herkenbare elementen uit de film.

Scriptschrijver: Louis van Beek
Regisseur: Anne de Blok

Fanfare is een productie van Stichting M.O.L. (Meenthe op locatie) en wordt uitgevoerd door Rabo Theater De Meenthe in Steenwijk, Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede en Zwolse theaters.

Combineer

Theaterspektakel Fanfare met uw (recreatie) aanbod

Stel uw eigen arrangement samen en maak gerust gebruik van onze Toolkit voor publiciteit. Wanneer u uw aanbod met ons afstemt vermelden wij dit op deze website en linken wij door naar uw bedrijf.

Theaterspektakel Fanfare wordt deze zomer 20x gespeeld in Giethoorn en biedt elke avond plaats aan 1000 bezoekers. Een relatief klein deel van de bezoekers zal woonachtig zijn in de nabije omgeving van Giethoorn. Het overgrote deel van de bezoekers komt uit de provincies rondom Giethoorn (Friesland, Drenthe, Flevoland, Overijssel) en uit het land.

Het theaterspektakel bestaat uit een driegangendiner plus kaarten voor de voorstelling. Het diner begint om 18.00 uur en de voorstelling eindigt rond 22.00 uur.

Dit alles biedt mogelijkheden om bezoekers langer in NP Weerribben-Wieden door te laten brengen. Heeft u een B&B, hotel, vakantiehuis, groepsaccommodatie of recreatiebedrijf, museum, galerie of ander bedrijf in de toeristische sector? Stel dan uw eigen arrangement samen en maak gebruik van onze promotiematerialen en digitale toolkit.

Wanneer u uw aanbod bij ons meld plaatsen wij een link naar uw bedrijf op deze website. Op een speciale pagina tonen wij mogelijkheden en opties die een bezoek aan Theaterspektakel Fanfare in Giethoorn in NP Weerribben -Wieden helemaal compleet maken.

“Combineer het theaterspektakel met een verblijf in B&B Weerribben-Wieden”

Voor meer informatie kunt u mailen naar communicatie@theaterspektakelfanfare.nl
of contact opnemen met Sandra Boer via sandra@theaterspektakelfanfare.nl