Mooi dat je d’r bent!

Voor een complete dag uit, overnachtingsmogelijkheden of om uw bezoek aan het dorp zo aangenaam mogelijk te maken zijn er tal van opties. Vindt de leukste activiteiten en overnachtingsmogelijkheden bij onze partners; Giethoorn, NP Weerribben-Wieden en Museum Giethoorn.

Fanfare

Maak er een magische dag van

De muzikale voorstelling Fanfare is geïnspireerd op de gelijknamige film van Bert Haanstra. Fanfare speelde zich af in het fictieve dorp ‘Lagerwiede’. In werkelijkheid Giethoorn. Destijds al kwamen mensen van ver om het prachtige waterdorp te bezoeken. Tegenwoordig komen mensen van over de hele wereld naar het magische Giethoorn. 

Het dorp ligt in Nationaal Park Weerribben-Wieden. Het grootste laagveenmoeras van Noordwest-Europa, leefgebied van de otter en de uiterst zeldzame grote vuurvlinder, vestingstad Steenwijk en de handelssteden langs de voormalige Zuiderzee. Het karakteristieke landschap is ontstaan door eeuwenlang turfsteken en rietsnijden. En door de kracht van de natuur. Een adembenemend gebied waar je volop kunt genieten.

Er zijn ontelbare mogelijkheden om uw bezoek aan Theaterspektakel Fanfare in Giethoorn nog leuker te maken. Bezoek bijvoorbeeld prachtige musea, verken Giethoorn en pak daar een terrasje mee, overnacht in een knusse B&B en ga de volgende dag naar het schitterende waterdorp Belt-Schutsloot.

Bezoek

Theaterspektakel Fanfare